menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Hardenberg weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Hardenberg

Een kundige Mediator uit Hardenberg helpt u graag verder.

Professionele mediation in Hardenberg werkt zo!

Een mediator is een onpartijdige bemiddelaar die partijen in een conflict helpt om weer samen in gesprek te komen en te zoeken naar een voor allebei de partijen acceptabele oplossing. Hij of zij zal geen oordeel vellen, zoals een rechter, en kiest ook geen partij zoals een advocaat. Een mediator luistert vooral naar beide partijen en probeert de problemen boven tafel te krijgen. Het doel is, dat beide partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor allebei de partijen acceptabel is. Deze overeenkomst kan eventueel in een wettig document worden vastgelegd. Op die manier kan men voorkomen dat er op een later tijdstip weer een conflict zal ontstaan.

Conflicten van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Hardenberg biedt adviezen.

Het komt meer voor dan u denkt. Er kan geen oplossing worden gevonden voor de onenigheid die men heeft. Relaties verslechteren en men is niet meer bereid naar elkaar te luisteren. Meningen verharden. De stap naar bijvoorbeeld een advocaat is in dit soort gevallen niet nodig.

Mediation, of conflictbemiddeling in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig ingezet en wordt steeds populairder. Tegenwoordig is mediation meestal de eerste stap in het proces van het beëindigen van een onenigheid.

Men kan de hulp van een mediator uit Hardenberg onder andere inroepen voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • burenruzies
  • conflicten tussen werkgevers en werknemers
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
495
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.067
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Hardenberg

Heeft u een zakelijke mediator uit Hardenberg nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Hardenberg of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Hardenberg.

mac
mac
img

Ik ben Mitchel Siereveld, regiomanager in Hardenberg. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Hardenberg.

Op zoek naar fijne mediation regio Hardenberg?

Met mediation hoeft u niet naar de rechtbank te gaan. Waarschijnlijk wint u uw zaak wel voor de rechter als u in uw gelijk staat, maar neem wel aan dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. Immers, de relatie tussen de beide partijen is definitief stukgelopen en moeizaam te herstellen. De gevolgen kunnen dan enorm groot zijn. Uw goede naam als ondernemer kan dan in een negatief daglicht komen te staan, en op zakelijk gebied kunt u ook behoorlijke schade oplopen.

De verliezer dient bij een gerechtelijke uitspraak ook nog eens alle proceskosten te betalen, dat is dus eigenlijk dubbel verliezen. Beide partijen dienen in een mediationproces er dus het beste van te maken. Als de betrokken partijen tot een werkende oplossing weten te komen, is dat vooral te danken aan intenties en omdat de mediator als onafhankelijk partij bij de gesprekken aanwezig was.

Met behulp van mediation is er altijd de kans om tot een goede oplossing in wat voor conflict dan ook te komen. Zoekt u een mediator in Hardenberg? Laat hier diverse offertes naar u sturen van verschillende professionele mediators in Hardenberg en uw conflict behoort misschien gauw al tot het verleden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Hardenberg te zeggen hebben!

img

Willem Nannes

Het meest belangrijke voor mij is heldere communicatie. Door de hulp van Professionals Hardenberg ben ik terechtgekomen bij een geschikte Mediator. Nogmaals bedankt voor jullie professionele assistentie met mijn vraagstuk!

img

Katrien Wemmenhove

Ik ben aangenaam verrast door de service van jullie. In een mum van tijd had ik een fijne Mediator die volledig begreep wat ik wil!

Professionals uit andere branches in Hardenberg

Let's Talk

Bij Professionals Hardenberg staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier